Szomszédos települések > Tapolca - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szomszédos települések > 12 weboldal. Kategória leírása: Tapolcához közel eső falvak, városok, települések.
Szponzorált linkek
Keszthely
http://www.keszthely.hu/

Keszthely több mint 750 éves múltra visszatekintő település, a Balaton fővárosa. A város és közvetlen szomszédságának természeti adottságai a Balaton partján fellelhető történelmi emlékekben, és kulturális hagyományokban leggazdagabb településként ma is turisztikai, és szellemi központ. A patinás városkép, a különbözo korok történelmi örökségének találkozása, a Balaton egyetlen korhűen felújított szigetfürdője sajátos hangulatot kölcsönöz Keszthelynek.

Keszthely
Ajka
http://www.ajka.hu/

Ajka (németül Eickau) város Veszprém megyében, az Ajkai kistérségben.

Ajka
Gyulakeszi
http://www.gyulakeszi.hu/

A 709 lelket számláló község a Balaton-felvidéken, Tapolcától alig 4 kilométerre, a Csobánc hegy nyugati lábánál fekszik.

Gyulakeszi
Nagyvázsony
http://www.nagyvazsony.hu/

A község Veszprém és Tapolca között, a Vázsonyi-séd mentén fekszik. Neve a Váson család nevéből ered (első ismert tagja a XIII. sz. elején a királyné udvarbírója volt).

Nagyvázsony
Zánka
http://www.zanka.info/

Tavasszal festői természeti környezettel, gyalogos - és kerékpáros túraútvonalakkal, nyáron a strandolás, sportolás, kirándulás felejthetetlen élményével, ősszel a zánkai lankákon termő zamatos borral, a zánkai szüret eseményeivel várjuk kedves leendő vendégeinket.

Zánka
Káptalantóti
http://kaptalantoti.hu/

Szeretettel köszöntöm Önt Káptalantóti honlapján és szívből remélem, hogy a folyamatosan bővülő információkból egy fejlődő települést és egy tenni akaró, szorgalmas közösséget ismerhet meg.

Káptalantóti
Révfülöp
http://www.revfulop.hu/

Révfülöp turisztikai portál - minden ami az idegenforgalommal kapcsolatos...

Révfülöp
Monoszló
http://www.monoszlo.hu/

A Káli-medence legkeletibb mellékmedencéjében, egy festői dombsor által koszorúzva, a Taróra-hegy, a Hangyás-tetö, a Hegyestű és a Pangyér-hegyek között fekszik a falu.

Monoszló
Szentbékkála
http://www.szentbekkalla.hu/

A festõi és igen élõ falucska egy délnek tekintõ domboldalra kúszik fel a Balaton-felvidéki Káli-medencét északról karéjosan lezáró erdõs hegyek ölelésébe. A templomtól letekintve elõbb a falu zegzugos utcái és a hol cserepes, hol nádas háztetõit, azokon túl pedig a Káli-medence sík, helyenként mocsaras síkját látjuk. A tekintet szabadon fut egészen a Balatonig.

Szentbékkála
Balatonakali
http://www.balatonakali.hu/

A valamikori halászfalu, Balatonfüred és Badacsony között található a tó északi partján.

Balatonakali
Mindszentkálla
http://www.mindszentkalla.hu/

Kis falunk a Káli-medence észak-nyugati részén, a Kopasz-hegy keleti lábánál fekszik. A jelenleg 300 lelket számláló kis települést 1277-ben említik először, 1341-ben lett a veszprémi püspökség birtoka.

Mindszentkálla
Diszel
http://www.diszel.hu/

Diszel a Nyugati Középhegység délnyugati részén a Balaton szomszédságában, Veszprém megyében, a Szigliget-, Gulács-, Tótihegy, Csobánc, Halyagos-hegy, Hegyesd, Agártető, Haláp és Hosszúhegy alkotta vulkánkoszorú közepén a greenwichi számítás szerint a keleti hosszúság 17. fok és az északi szélesség 46. foka között fekszik.

Diszel
Hirdetések
Oldal leírása
tapolca.wyw.hu: Tapolca katalógus - tapolcai tavasbarlang, hotel, szálloda, iskola, kultúra, sport. Tapolca története, környéke, oktatás, étterem.
Gyűjteményünkben 136 válogatott Tapolca témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 136 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 3025